Annitas Solstråler

Privat pasningstilbud

Først og fremmest er Annitas solstråler et sted, hvor der er glæde og overskud til børnene. Jeg har tid og ro til at lytte til børnene, samt gode rammer, hvor børnene aktivt kan deltage i de hjemmelige gøremål. Hvert enkelt barn skal opleve sig selv som en vigtig del af gruppen, og jeg har hele tiden øje for det enkelte barns trivsel og udvikling.

At give tryghed og omsorg, kærlighed og nærvær, anser jeg som det mest vigtige i mit pædagogiske arbejde med børnene.
Derudover er det vigtigt, at der er indhold i børnenes hverdag. Det skal være sjovt og rart at være her, og det er min opgave at skabe rammer, hvor det enkelte barns individualitet og leg bliver tilgodeset. Jeg lægger stor vægt på at give det enkelte barn nærkontakt og omsorg, og  gøre dagligdagen både genkendelig og oplevelsesrig.

Jeg præsenterer børnene for en vifte af udfordringer, som f.eks. de fysiske lege i haven og de sociale, hvor de tilegner sig gruppens spilleregler og oplever at være en del af et forpligtende fællesskab. Det opmuntrer børnene til at udvikle færdigheder og selvstændighed, og styrker samtidig deres selvværd.

Som privat børnepasser modtager jeg ikke gæstebørn, hvilket reducerer risikoen for sygdom, da vi undgår smitte fra andre hjem. Det betyder også, at der vil være en større ro i gruppen, da vi kun er os selv og børnene kender hinanden. 

Mit hjem er 100 % røgfrit


Privat pasningsordning

Tag et kig på min hjemmeside 

Del siden:Annita Hauch Christiansen
Frueløkke 199
6200 Aabenraa
Telefon: 26311706

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk